OFERTE SPECIALE! Ofertele la toate serviciile noastre sunt într-un singur loc. Vezi detalii

m

Despre Noi

Promitem excelenţă în tot ceea ce facem. Programează-te!
y

Definiţie

Gândit pentru a deveni locul ideal de întâlnire cu prietenele sau cu prietenii, Victoriei 100 este, cel puţin din punctul acesta de vedere, mult mai mult decât un simplu salon, doar un salon, încă un salon de înfrumusețare din București, salon coafură, salon cosmetică, frizerie, barber shop, salon unghii sau altceva în acest sens.

Atmosfera dar şi experienţa în sine sunt cele mai importante lucruri avute în vedere când a fost amenjat salonul fiindcă absolut orice altceva este o chestiune de detaliu mai ales când ai în spatele scaunelor numai profesionişti fie că vorbim de zona de coafură sau frizerie / barber sau unghii sau cosmetică.

Pepe, pentru că da, el este cel care deține salonul de înfrumusețare, spunea cu mult înainte de deschidere că ar vrea toată această filosofie din spatele proiectului să fie principala definiție a brandului.

Socializare ... şi Înfrumuseţare

Nici măcar numele să nu conțină Beauty Salon, sau Barber Shop sau Beauty Center sau Salon de Înfrumusețare ci mai degrabă Salon de Socializare și altele. „Din punctul meu de vedere este foarte important motivul pentru care lumea o să vină in Victoriei 100 și anume profesionalismul echipei și calitatea serviciilor dar și mai important de atât mi se pare atmosfera pe care oamenii o vor găsi aici. La frizer sau la barbier am tot fost de-a lungul timpului. De nevoie, nu de plăcere. Vreau invers la Victoriei 100.” spunea Pepe.

Și cine știe, poate după ce lucrurile se vor fi așezat … poate se va rebrandui din Beauty Salon în Social Club. Deocamdată vom începe de la un mic grup pe Facebook și vedem pe parcurs.

Social Club

Localizare

Peste toate cele spuse mai sus, Victoriei 100 este şi localizat excelent, în chiar centrul Bucureştiului, vis-a-vis de Hotelul Radisson şi lângă Hotelul Hilton tocmai pentru ca toată lumea să poată ajunge ușor de oriunde. Adresa completă ar fi Sector 1, Calea Victoriei Nr. 100 (sic!), cu intrare dinspre Nicolae Crețulescu.

Ca si un avantaj major, una dintre cele mai mari parcări dacă nu cea mai mare parcare din centrul Bucureştiului este la mai puţin de 150 de metri. Mai bine de 100 de locuri sunt disponibile la aproape orice oră în faţa Ateneului Român şi în faţă la Hilton preţul fiind de 5 RON pe oră de unde, pe jos, aveţi de mers mai puţin de 3 minute.

Servicii şi Preţuri

Victoriei 100 este un salon all-inclusive sau aproape all-inclusive ca să fim corecţi în exprimare. In mod sigur, se adresează deopotrivă doamnelor dar şi domnilor şi chiar şi copii pot beneficia de multe dintre servicii.

Acum, cu siguranţă că există proceduri şi tratamente ce lipsesc deocamdată din ofertă dar cele mai importante sunt acoperite fie că ne referim la coafură, manichiură pedichiură, cosmetică, machiaj, frizerie şi barber.

O listă completă a serviciilor de la salon o găsiţi în secţiunea dedicată, aici, unde am adăugat şi preţurile pentru a avea o imagine de ansamblu asupa salonului.

Produse şi Parteneri

Aici a fost o discuţie foarte mare fiindcă se ştie că subiectul este unul delicat. În materie de produse de cosmetică, produse pentru păr, produse de înfrumuseţare, produse de make-up şi chiar şi cele pentru manichiură – pedichiură dacă întrebi 100 de profesionişti îţi vor recomanda tot atâtea branduri.

Până la urmă s-au ales cei mai cunoscuţi distribuitori din piaţă de produse pentru saloane de cosmetică, cei care au cele mai multe vânzări tocmai pentru a evita cât se poate de mult orice fel de discuţie.

Pentru partea de salon se lucrează cu produse de la Balmain, de la Moroccanoil, Maria Galland, Keune, Academie asta ca să menţionăm doar câţiva dintre parteneri.

p
It seams that you haven't connected with your Instagram account
Contact
Instagram